Hlavná Sociálne médiá Ako skryť fotografie z Instagramu skôr ako ich odstrániť
Sociálne médiá

Ako skryť fotografie z Instagramu skôr ako ich odstrániť

Ako skryť fotografie z Instagramu skôr ako ich odstrániť
Anonim
  • Facebook
  • cvrlikání
  • pinterest
  • Sociálne siete
  • byEmily Price

    Nezávislý technický spisovateľ, ktorý sa zameriava na vznikajúce technológie.

    48

    48 ľudí považovalo tento článok za užitočný

    Po celé roky, čo sa týka Instagramu, ste boli nútení buď odstrániť fotografiu, alebo ju nechať verejne prístupnú pre všetkých. Určite by ste si mohli celý profil nastaviť ako súkromný a nič neodstrániť, ale potom vám uniká sociálny aspekt Instagramu, kde môžete získať hodnotenie a páči sa ľuďom mimo vášho bezprostredného sociálneho kruhu. Nie je to ideálna dilema.

    Ak si nie ste výnimočne opatrní, čo dáte online, je pravdepodobné, že ste zverejnili aspoň jednu fotografiu, ktorú si želáte. Či už je to opilý selfie, fotografia vás a vášho bývalého, alebo len menej než lichotivá skupinová fotografia - možno ju už nechcete odstrániť, ale radšej by sa už viac nezobrazovala na vašej profilovej stránke.,

    Ak máte vo svojom účte niekoľko fotografií, ktoré by ste radšej nechceli vidieť, teraz ich môžete skryť zo svojho profilu, aby boli stále k dispozícii, ale vy ste jediný, ktorý nájdete ne. Je to perfektné riešenie na dočasné odstránenie záberov, keď hľadáte nové zamestnanie, zabavíte sa v rande alebo inak sa pokúsite kurátorsky profilovať svoj profil, aby ste dosiahli čo najlepší krok vpred.

    Ako skryť vybrané fotografie

    Skrytie fotografie na Instagrame je veľmi ľahké, rovnako ako jej opätovné zverejnenie, takže v žiadnom prípade neexistuje nijaký veľký záväzok. Takto sa mágia stane:

    1. Spustite aplikáciu Instagram a potom vyvolajte príslušnú fotografiu.

    2. Nad fotografiou uvidíte tri bodky. Klepnutím na tieto bodky otvoríte malé kontextové menu (objaví sa v dolnej časti obrazovky).

    3. Ak chcete fotografiu archivovať, klepnite na „Archivovať“ v hornej časti zoznamu. To bude znamenať, že je to viditeľné pre vás, ale nikto iný. Z tej istej ponuky máte tiež možnosť vypnúť komentovanie konkrétneho príspevku, upraviť ho alebo ho úplne odstrániť z účtu.

      Všetky svoje archivované príspevky môžete zobraziť kedykoľvek, keď kliknete na tlačidlo hodín s šípkou okolo jedného z nich v pravom hornom rohu vašej profilovej stránky. Túto archívnu stránku si môžete zobraziť iba vy a obsahuje všetky obrázky, ktoré ste sa rozhodli archivovať vo svojom účte. Páči sa mi a komentáre zostanú v príspevku, ale ľudia, ktorí sa vám páčili a komentovali, keď ste pôvodne publikovali, nebudú môcť vidieť tieto hodnotenia alebo komentáre, kým príspevok nezverejníte znova.

      Tieto skryté obrázky sú prístupné vždy, keď ich chcete vidieť (alebo si ich môžete pozrieť aj okolo stola, aby ich videla aj vybraná skupina priateľov). Takže nie sú navždy, sú len na dočasnú (alebo možno trvalú) dovolenku v inej, súkromnejšej časti aplikácie.

      Zverejnite svoj archív znova

      Ak sa niekedy s vami spojíte, alebo sa rozhodnete znova zverejniť niektoré z archivovaných fotografií, je to celkom jednoduché:

      1. Spustite aplikáciu Instagram, klepnite na ikonu hodín a prejdite na svoje archivované obrázky.

      2. Klepnite na fotografiu, ktorú chcete znova zverejniť.

      3. Klepnutím na tri bodky nad obrázkom zobrazíte ponuku podobnú tej, ktorú ste videli pri archivácii obrázka.

      4. Klepnutím na „Zobraziť v profile“ sa obrázok znova zobrazí vo vašom profile.

        Ak teda uvažujete o odstránení konkrétneho obrázka, táto funkcia sa môže hodiť aj na to, aby ste ho mohli odstrániť a na chvíľu premýšľať o rozhodnutí skôr, ako odstránite fotografiu a stratíte všetky komentáre a srdcia, ktoré mohol obraz získať. čas.

        Odstránenie je navždy, ale archív bude trvať rovnako dlho, ako budete chcieť.